Чорноострівська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Новини

Дата: від до Скинути

«Хай сонцю і квітам всміхаються діти»

«Хай сонцю і квітам всміхаються діти»

Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей – прекрасне свято радості та одвічної надії. Адже саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Прагнемо, щоб вони росли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край.

10:15 02.06.2017

Останній дзвоник

Останній дзвоник

26 травня у всіх школах Чорноострівської селищної ради пройшло улюблене шкільне свято – Останній дзвоник. Свято завершення навчального року у навчальних закладах громади було традиційно яскравим, барвистим та цікавим, учасники дійства отримали масу позитивних вражень.

15:06 29.05.2017

Фольклорне свято «Весняночка йде, пташок із вирію веде»

Фольклорне свято «Весняночка йде, пташок із вирію веде»

20 квітня у с. Ружичанка відбулося обласне фольклорне свято «Весняночка йде, пташок із вирію веде» з метою виховання у громадськості почуття любові і поваги до рідної землі, виявлення та розвитку творчого потенціалу, здібностей і талантів дітей і молоді. В рамках свята організовано різноманітні конкурси: малюнку, плакатів «добрих справ», гніздівель та інші. Учні Бережанської ЗОШ І-ІІ ступенів Чорноострівської селищної ради були учасниками свята. Байкова Уляна, учениця 8 класу, залучала гостей до виготовлення м’якої іграшки. Учениці 6 класу, Савіна Анастасія та Борисова Вікторія, разом з керівником гуртка ліплення «Веселка» Синіцькою Л.В., демонстрували майстер – клас в техніці пластилінографії. Усі отримали гарні позитивні враження від фольклорного дійства.

10:35 23.05.2017

ВІТАЄМО!

ВІТАЄМО!

Учні Бережанської ЗОШ І-ІІ ступенів стали переможцями заочної виставки-конкурсу декоративно-ужиткового і образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край». Також вихованці школи отримали призові місця та подарунки за участь у ІІ етапі Акції Державного агентства лісових ресурсів України «Майбутнє лісу у твоїх руках».

15:10 22.05.2017

18 травня – День скорботи і пам’яті жертв депортації кримськотатарського народу

18 травня – День скорботи і пам’яті жертв депортації кримськотатарського народу

Депортація кримських татар – примусове виселення кримськотатарського населення Кримської АРСР, розпочате НКВС 18 травня 1944 року. Офіційно причиною депортації вказувалася співпраця деяких кримських татар з нацистською Німеччиною під час Другої світової війни. У 1989 році депортація була визнана Верховною Радою СРСР незаконною і злочинною. 12 листопада 2015 року Верховна Рада України визнала депортацію з Криму у 1944 році геноцидом кримчан і проголосила18 травня Днем пам’яті жертв геноциду кримськотатарського народу.

13:11 18.05.2017

День матері!

День матері!

Починаючи з 1999 року, кожну другу неділю травня ми відзначаємо День матері.

12:50 18.05.2017

День Європи  в Україні

День Європи в Україні

З метою виховання у молодого покоління,   поваги до національних, духовних, культурних надбань європейських народів,  формування пізнавальної, інтелектуальної, творчої активності  в  закладах освіти Чорноострівської селищної ради  були проведені   до Дня Європи  в Україні  євровікторини, ігри, виставки літератури європейсьго спрямування, виховні години, тематичні бесіди.

14:58 15.05.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь