A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорноострівська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Новини

Дата: від до Скинути

 

«Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги»

«Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги»

2 травня команда Осташковецької гімназії представила Чорноострівську громаду у ІІІ районному етапі змагань з баскетболу серед дівчат в рамках загальнонаціонального проєкту «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги». Нагадаємо, що цей спортивний рух стартував у всіх областях України та втілюється під патронатом Офісу Президента України, Міністерства освіти і науки та Міністерства молоді та спорту.

13:13 03.05.2024

«Пліч-о-пліч зі спортом»

«Пліч-о-пліч зі спортом»

2 травня в м. Дунаївці в рамках проєкту «Пліч-о-пліч зі спортом» Шкільні ігри команда Грузевицького ліцею взяла участь у ІV обласному етапі змагань з волейболу.

13:00 03.05.2024

Шановні земляки!

Шановні земляки!

Дякуємо всім, хто з любов’ю та повагою відноситься до рідної землі, природи, своїх сіл та людей, які живуть поруч. Дякуємо всім, хто знайшов можливість доєднатися до Всеукраїнської акції «За чисте довкілля», прибрав прибудинкову територію, територію підприємства чи загального користування.

16:29 02.05.2024

Вітаємо призерів!

Вітаємо призерів!

Відповідно до наказу Хмельницького ОЦНТТУМ від 01.05.2024 року №47 «Про підсумки проведення ІІ етапу конкурсу-захисту науково-дослідницьких проєктів здобувачів освіти 6-8 класів «Перший крок у науку» у 2023/2024 навчальному році» маємо учнів, які посіли ІІІ місця:

12:05 02.05.2024

День благоустрою

День благоустрою

30 квітня 2024 року проведено День благоустрою. Було прибрано парк «Графський» в селі Вовча Гора, сквер в смт Чорний Острів, узбіччя дороги між селищем Чорний Острів та селом Мар’янівка. До прибирання долучились працівники селищної ради та комунальних закладів: Чорноострівського ліцею, садочку, музичної школи, Центру соціального обслуговування, бібліотеки, лікарні та Центру ПМСД, Мар’янівського ліцею. Гілля, яке залишилось після санітарної обрізки дерев, а також поросль дерев, скошена під час проведення благоустрою, частково вивезено для переробки на щепу для опалення. Роботи по санітарній очистці територій населених пунктів громади продовжуються.

21:01 01.05.2024

«Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги»

«Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги»

29 квітня в рамках загальнонаціонального проєкту «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» команда Чорноострівського ліцею представила нашу громаду у півфіналі ІІІ районного етапу змагань з баскетболу серед юнаків.

10:51 30.04.2024

Попередження для громадян Чорноострівської громади про найпоширеніші види шахрайських схем

Попередження для громадян Чорноострівської громади про найпоширеніші види шахрайських схем

Керівник відділення поліції №2 Хмельницького районного управління поліції ГУНП в Хмельницькій області  підполковник поліції Малішевський Олексій Володимирович попереджає громадян Чорноострівської громади про найпоширеніші види шахрайських схем.

10:29 30.04.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь