A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорноострівська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Запобігання надзвичайним ситуаціям

Відпочинок у лісі. Правила пожежної безпеки

Лісова пожежа — стихійне, некероване поширення вогню лісовими площами. Найчастіше лісова пожежа провокується людською недбалістю: не загашені багаття, кинуті сірник або цигарка, дитячі витівки з вогнем. Рідше вона починається в результаті удару блискавки в сухостійне дерево або внаслідок тривалого тертя дерев. Найбільш пожежонебезпечними ліси стають у період сухої та спекотної погоди.

09:07:56 19.04.2017

Надання невідкладної медичної допомоги постраждалим на воді

Серед станів з боку здоров’я людини, які потребують невідкладної медичної допомоги, найбільш часто, при нещасних випадках на воді, зустрічаються переохолодження і утоплення. У разі загального переохолодження необхідно провести заходи, які відвертають можливість подальшого переохолодження. Мокрий одяг знімають, а хворого загортають в ковдру, можна зробити декілька активних фізичних вправ. Не слід давати алкоголь, через те що він підвищує потребу в кисні і може спровокувати виникнення судорог.

09:04:15 19.04.2017

Запобігання пожежам!!!

Основні причини пожежі в побуті Виникнення пожежі на промислових, виробничих або громадських об'єктах в більшості випадків відбувається в результаті грубого порушення правил безпеки. Проте в побутових умовах вимоги до забезпечення пожежної безпеки менш жорсткі, з-за чого саме такі загоряння вважаються найбільш поширеними. Справа в тому, що причини пожежі в побуті не завжди обумовлені порушеннями технічних правил експлуатації устаткування, хоча і ця категорія пожеж зустрічається нерідко. Як правило, займання в побутових умовах обумовлені випадковостями і людським фактором, що, втім, не скасовує відповідальності винуватців.

09:02:19 19.04.2017

До уваги керівників організацій та мешканців громади!!! Правила безпеки під час користування газом

Однією з причин нещасних випадків є не дотримання вимог «Правил безпеки систем газопостачання», вимог інструкції абонентів по безпечному користуванню газом та необережне поводження з газовими приборами власниками. Правила користування газовими приладами:

08:59:39 19.04.2017

Правила експлуатації електрообігрівачів та електропобутових приладів

На жаль, у житлових будинках пожежі виникають значно частіше, ніж у громадських або виробничих будівлях. У поточному році на території Хмельницького району в житловому секторі сталося 8 пожеж. Їх аналіз свідчить, що значна частка займань виникає через порушення правил пожежної безпеки і несправність електрообігрівачів, електропроводки та електропобутових приладів.

08:58:47 19.04.2017

Правила безпеки на воді

Найбільш приємний і корисний відпочинок влітку — відпочинок на воді. Однак, перебуваючи на водних об’єктах, завжди треба пам’ятати про безпеку.

08:56:36 19.04.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь