A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорноострівська громада
Хмельницька область, Хмельницький район

Оголошення

Міністерство юстиції України підготувало інформацію про систему безоплатної допомоги за кордоном

З метою надання сприяння громадянам України з дітьми, які перебувають за кордоном, оскільки евакуювалися після початку повномасштабного вторгнення військ рф на територію України, Міністерством юстиції України як Центральним органом в рамках співробітництва у сфері застосування Конвенції про юрисдикцію, право, що застосовується, визнання, виконання та співробітництво щодо батьківської відповідальності та заходів захисту дітей 1996 року було спрямовано запити до 33 держав Європи (список додається) з проханням надати інформацію про систему безоплатної правової допомоги у їхній державі. Надсилаємо у додатку таблицю з узагальненою інформацією, отриманою Міністерством юстиції України від 7 Центральних органів іноземних держав. У разі надходження інформації від інших держав, таблицю буде оновлено та надіслано додатково. Водночас інформуємо, що під час співробітництва з Європейською мережі суддів у цивільних і комерційних справах (ЕJN) було отримано інформацію дві веб-сторінки e-Justice Portal, присвячені правовій допомозі:

14:45:50 11.10.2022

Про відповідальність сільгоспвиробників!

Сільгоспвиробники продовжують збиральну кампанію – на полях ще залишається буряк. Погода на Хмельниччині останніми тижнями досить сира, тож земля не встигає висихати. Вантажівки за колесами з полів можуть наносити на проїжджу частину чимало бруду, що в рази зменшує щепленню коліс з асфальтним покриттям, цим самим збільшуючи аварійність та сприяє руйнуванню дорожнього покриття.

11:08:02 06.10.2022

До уваги жителів громади!

Із 3 жовтня у Хмельницькій області запроваджений новий час початку комендантської години. Її тривалість скоротили на годину й відтепер вона стартуватиме з опівночі. Час її завершення змін не зазнав. Про це свідчить наказ начальника Хмельницької обласної військової адміністрації Сергія Гамалія.

10:18:28 06.10.2022

Арабсько-український діалог 2022

Група Al-Essi, ГО ,,Україна по-арабськи” та ТОВ ,,Українсько-арабський торговий дім” за підтримки Уряду Арабської Республіки Єгипет та Посольства України в Арабській Республіці Єгипет у форматі круглого столу організовують захід ,,Арабсько-український діалог 2022”, який відбудеться 25.09.2022 – 27.09.2022 в м. Каїр, Єгипет.

14:03:09 16.09.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь